streda 11. marca 2020

Dámy zbystrite pozornosť ... nevhodní partneri prevtelení do motýľov (2017)

Foto: Kyria Photography (Fcb) 

Pripomína to ranný budík, ale je to oveľa príjemnejšie. Niektorí muži v sebe majú osobité kúzlo, ktorému neodolá žiadna žena. A ak tvrdí, že odolá, tak neraz klame samu seba. Je iba máloktorá žena, ktorú by nepotešil pohľad na chlapa, ktorý je oblečený vo vojenskej uniforme alebo, ktorý má na sebe sexy biely plášť. To sú muži, ktorí si za každú cenu získajú našu plnú pozornosť a dosiahnu, že ostatní sú v našom okolí pre nás neviditeľní. Oni majú to, čo iným chýba a nás tým priťahujú ako nektár včely.

Často sme voči tomu celkom bezbranné a aj keď proti tomu bojujeme, tak naše úsilie sa míňa akýmkoľvek účinkom. Cítime sa ako školáčky, ktorým sa rozklepali kolená pri chlapcovi, po ktorom túžili ísť na prvú zmrzlinu. A hoci je to niekedy pre chlapov príťažlivé, tak my sa často cítime hlúpo a nevyspelo. No, nedokážeme si pomôcť a naša snaha byť blízko tomuto mužovi je silnejšia než vášeň pre módnu značku Gucci.


Hoci sa zdajú títo muži priam neodolateľní a my im bez problémov dokážeme podľahnúť, tak to veľakrát nie sú vôbec pre nás vhodní partneri. Môžu mať rôzne úchylky, ktoré my pri ich šarmantnom vzhľade prehliadneme a potom si lámeme po nociach hlavu, ako sme im mohli naletieť a uveriť ich sľubom. Naleteli sme im rovnako ako vtáky na proso počas zimy. Nakoniec nám zostane len zatrpknuté srdce a zlomené ideály o tom pravom mužovi.

Nižšie uvediem typy mužov, ktorí majú v sebe taký sexappeal, až ich miestami vieme prirovnať ku gréckym Bohom. Sú tak neohrození, nebojácni, divokí, nespútaní a súčasne pre naše srdce nebezpeční ...

Neohrozený muž v uniforme
Vidieť takéhoto chlapa, v nás prebúdza zakázané predstavy. Neschádza nám z mysle a predstavujeme si ho v tých najhorúcejších polohách. Vôbec nám neprekáža, koľko cudzej krvi má na rukách, príde nám rovnako fascinujúci ako meteorit vznášajúci sa nad nebom a nevieme z neho odtrhnúť svoj zrak. Je pre nás stelesnením dokonalého muža, ktorý nás ochráni pred každým nebezpečenstvom a prízrakom. Je tak výnimočný v tom kostýme, v ktorom zabezpečuje mier vo svete, no zároveň vytvára neutíchajúci požiar v našom lone. Právom sa však považuje za lovca, pretože je to divoká šelma, ktorá často nevie udržať svoje chúťky na uzde a rada si pochutná na ďalšej nežnej a zvodnej obeti.

Intelektuálny právnik v okuliaroch
Zákony sú mu rovnako vlastné, ako kravata, ktorú si upravuje ráno pred zrkadlom. Dokáže sa oháňať toľkými cudzími frázami, pri ktorých sa nám ľahko zatočí hlava. Jeho príjemný uhladený vzhľad nám pripomína, že je to muž na úrovni, ktorý si môže vyberať. Veľmi jednoducho nám dokáže poblázniť hlavu a keďže si je toho vedomý, tak to naplno využíva. Tento typ chlapa vie presne ako na nás a tak nie je žiadnym prekvapením, že o ňom začneme snívať vo dne aj v noci. Dokáže sa držať na uzde, ale keď sa nám otvorí, tak strojené stretávania sa menia na vír plný vášne. Lenže to neznamená, že sme jediné, ktoré sa pri ňom takto cítia.

Neotesaný robotník v montérkach
Aj keď sa zdá na prvý pohľad neohrabaný a bez dávky kultivovanosti, tak sa často stane, že práve tento typ muža nás začne priťahovať. Je plný sily, pôsobí odvážne a je pre nás priam pastvou, keď naťahuje svoje svalnaté ruky k stavebnému materiálu. Možno tomuto chlapovi chýba intelekt, no ten si hravo vykompenzuje vyrysovanými svalmi a ušpineným, mierne spoteným zjavom. Jeho živočíšnosť v nás prebúdza vlčice, ktorým sa žiada po najväčšej lahôdke. Meníme sa na hriešnice, ktoré v priebehu pár sekúnd vedia zahodiť mravnosť do kúta a oddať sa tomuto živelnému a neskrotnému gepardovi. Avšak, ako to už býva aj pri dravcoch, neuspokoja sa s jednou gazelou a čoskoro zatúžia po ďalšej.

Vždy pripravený lekár v plášti
Denne zachraňuje toľkým ľuďom životy a napriek tomu v našom srdci dokáže urobiť takú galibu a prevrátiť nám život naruby. Vôbec nedbá na naše city a neváha nás namotať na injekcie, ktoré v sebe skrývajú chuť nestráviteľnej lásky. Jeho rukami už prešlo toľko žien a krások, no napriek tomu je pre nás patrónom a my si prajeme spočinúť na jeho lehátku a nechať sa od neho do hĺbky vyšetriť. Navonok možno pôsobí miestami rezervovane a škrobene, no je to skutočný profesionál a keď už naše srdce zasiahne, neostane to bez následkov. Lenže dámy, viete koľko ďalších nič netušiacich sŕdc sa mu už podarilo zasiahnuť?

Naštudovaný učiteľ s knihou v ruke
Rád udeľuje tresty svojim žiakom a učí ich nové poznatky. Milo radi by sme sa ním nechali potrestať, keby nás zasvätil do bezodnej studnice rozkoše, o akej sa nám ani len nesnívalo. Za jeho elegantným zovňajškom sa však často skrýva apetít divocha, ktorý si nás vie získať aj zložitými poučkami. Priťahuje nás k sebe veľmi precízne a bez toho, aby sme si boli vedomé jeho skutočnej sily sa nás zmocní ako had myši. Jeho objatie je však určite príjemnejšie a my mu radi dovolíme, aby nás naučil všetky lekcie, ktoré sa nedajú v škole naučiť. No jemu žiadne písmo nie je sväté a nikto nám nemôže zaručiť, že podobnú metódu nezačne časom aplikovať na ďalšiu náhodnú ,,žiačku."

Text: pb 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára