piatok 6. marca 2020

Dámy, sklopte vejár, vaše panenské lono prehovára (2017)

Foto: Kyria Photography (Fcb) 

V minulosti boli považované zneuctené ženy za nemravnice, neviestky a hriešnice. Ak slobodná žena prišla o svoju nevinnosť ešte pred svadbou, hrozilo, že stratí veno alebo bude potrestaná, prípadne sa jej otočí spoločnosť chrbtom. V tom čase nebolo prípustné, aby sa nejaká žena pýšila tým, koľko mala milencov, pokiaľ na to nebola priamo určená ako spoločníčka.

V súčasnej dobe o ženách, ktoré si z nejakého dôvodu uchovali svoje panenstvo aj v dospelosti kolujú rôzne chýry. Akoby ich všetci tí, čo o nich píšu dokonale poznali a vedeli aké sú v skutočnosti. A pritom polovica vecí nie je tak pravdou, hoci niektorí určitým teóriám prikladajú priam božský význam.

Panna má rovnaké potreby ako každá žena
Zatiaľ čo niektorá si nachádzajú známosti v skorom veku, iné sú zdržanlivé a čakajú na toho pravého do dospelosti. Niektorí muži si myslia, že ak je žena poctivá, tak je vlastne nepoškvrnená celým svojim bytím a mysľou a preto také ženy niektorí považujú za sväté. Avšak to je skutočne len mylná mienka. Nech je žena už akokoľvek čistá, od ostatných žien sa svojimi potrebami, túžbami, pudmi či snami veľmi nelíši. Jediné v čom sú rozdielne je len to, že každá z nich začala intímne fungovať v inom veku.


Panna je zvyčajne veľmi zvedavé stvorenie
O týchto ženách sa hovorí, že sa červenajú ak im niekto povie niečo neslušné alebo že sa vyhýbajú stránkam s erotickými scénami ako čert krížu. Nuž, v tomto nechcem pannám krivdiť, ale pravdou je, že práve oni neraz pátrajú po rôznych publikáciách, kde sa môžu dozvedieť niečo nové a trošku si rozšíriť obzory. Nežime v rozprávke a pozrime sa na to realisticky. Ak nejaká žena nemala ešte muža, to znamená, že o to viac musí byť vzdelaná v oblasti sexu, pretože inak sa k tomu nemá ako dopracovať. A práve preto nejedna panna si nemá problém pozrieť aj porno film, aby mali ako takú predstavu ako to medzi mužom a ženou prebieha.

Panna nie je poslušná, mravná a tichá
Taktiež som neraz počula z viacerých strán, že žena, ktorá nemala ešte žiadny pohlavný styk musí pripomínať porcelánovú bábiku vo vitrínke, klopiť oči do zeme a prehovoriť len keď ju niekto vyzve. Lenže táto veria má od reality veľmi ďaleko. Aj žena, ktorá je panna vie byť poriadne divoká, nespútaná, nebojácna, odvážna a neposedná. Nie je to žiadna hračka, ktorá zostane na mieste, kde ju dotyčný položí. S viacerými týmito ženami sa nedá tak manipulovať ako si niektorí muži myslia a niektoré z nich vedia dať mužovi vo vzťahu poriadne zabrať.

Panna nie je rovnaká drevu - nehybná a nešikovná
O tomto vyjadrení by som si tiež dovolila pochybovať, pretože to nie je úplne tak. Keďže dnešná doba ponúka širokú škálu rôznych kníh, filmov či pomôcok, tak sú v tomto smere panny celkom zdatné a vedia vycítiť čo chcú, potrebujú a ak sa nájde správny muž, tak nemajú problém si s ním začať. Ak si však muž myslí, že panna bude ležať na posteli, dívať sa do stropu a bez jediného slova dovolí mužovi sa na nej ukájať, tak je na omyle. Aspoň ja som takú pannu nepoznala.

Panna vie byť vulgárna a zvrátená
Niektorí muži by boli veru poriadne zaskočení, keby vedeli, aké vedia byť zvrhlé, mierne zvrátené a vášňou nabudené ženy, ktoré si uchovali svoju nevinnosť po dvadsiatke. Práve oni niekedy svojimi slovami dokážu tromfnúť nejedného chlapa, ale aj skúsenú ženu. Už dávno nie je storočie, v ktorom sa panna hanbí niečo spýtať alebo by si niečo dôkladne nenaštudovala.

Panna dokáže byť bezcitná a krutá
To je asi najväčším nezmyslom, aký som kedy o pannách počula. Tieto ženy vedia byť rovnako neľútostné, bezohľadné a necitlivé ako aj skúsené ženy. Ich sociálny status nie je nijako ovplyvnený ich vlastnosťami a povahovými črtami. Ak je raz panna bezcitná, tak je úplne jedno, či mala alebo nemala vzťah, pretože ani po aktívnom striedaní milencov sa jej povaha nemusí zmeniť.

Panna nie je symbolom svätosti
Každá žena sa narodí ako panna. A počas života o tento benefit viaceré prichádzajú, pretože začnú žiť sexuálnym životom s čím súvisí určité odovzdanie, oddanosť a dôvera. Niekto si myslí, že ak je žena panna, tak je čistá ako ľalia a to znamená, že je stelesnením akejsi zbožnosti a vznešenosti. A pritom je to normálne žena, ktorá je presne taká istá ako sú všetky ostatné, len o svoju nevinnosť ešte neprišla. Byť pannou je prirodzená vec a v živote každej ženy nastáva zlom, kedy o svoju poctivosť príde.

Pannou nie je žena, pretože ňou chce byť
Niektorí ľudia si myslia, že ak je žena pannou, tak je to jej akási zúfalá túžba a neprežila by, keby sa to jedného dňa zmenilo. V skutočnosti sú však na to rôzne dôvody. Jedným z nich je aj napríklad fakt, že žena nenašla toho pravého, ktorý by ju priťahoval a vedela by si predstaviť sa s ním milovať. Nie každá je dievčaťom na jednu noc, niektoré chcú cítiť, že tomu, s kým sa rozhodnú zblížiť na nich záleží. A práve preto, že už tak dlho vydržali bez partnera, sa nehrnú do postele s každým, kto sa naskytne a je práve po ruke. Je to podobné ako keď žiak základnej školy má vysvedčenie s vyznamenaním. Tiež sa od neho očakáva, že na strednej škole si bude chcieť udržať skvelé známky. A práve preto si bude dávať pozor, aby sa ničím nenechal rozptyľovať, pretože sú pre neho jeho známky dôležité. A tak isto je to so ženami, ktoré sa rozhodli ostať poctivé. Teraz nemám na mysli silno veriace, ktoré k tomu dôvodu vedie viera a tá ich spútava. Myslela som normálne dospelé ženy, ktoré pracujú, chodia s kamarátmi von, venujú sa záľubám a snažia sa život žiť naplno aj bez partnera.

Text: pb

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára