piatok 6. marca 2020

Mýty, ktoré kolujú ženám v hlave ... (2017)

Foto: Kyria Photography (Fcb) 
Ženy sú od prírody veľmi domýšľavé stvorenia. Stačí, ak sa dostanú do kontaktu s opačným pohlavím, ktoré sa na nich usmeje a hneď si začnú vytvárať romantické scenáre o tom, aký idylický by bol ich partnerský život. I napriek tomu, že po tom bytostne bažia, tak realita je neraz celkom iná, než by si v skutočnosti priali. Ich fantázia zvykne pracovať na plné obrátky a oni sa nečakane pristihnú pri tom, ako si predstavujú toho tajomného cudzinca, ktorý okolo nich prešiel, ako v kostole skladá manželský sľub. Ak sa niečo také stane, tak také ženy sa idú zblázniť, aby sa ich vízia reálne naplnila.

V živote dostávajú určité znamenia, ktoré ich niekedy dovedú k nesprávnym záverom a hodnoteniam. Áno, sú chvíle, kedy môže byť skutočne nejaká žena inému mužovi sympatická, ale veľakrát sa jedná len o mýty, ktorým chcú veriť práve tie ženy, ktoré čakajú na svojho vysnívaného princa. Sú presvedčené o tom, že ich vyvolení pretvoria vodu na piesok len, aby im boli na blízku a dokázali im, ako veľa pre nich znamenajú. Lenže niekedy sa nechajú oklamať zamatovou rúžovou šatkou, cez ktorú nevidia pred seba na cestu.


Podobných článkov je celý internet a každá druhá žena je kŕmená tým, ako bezhlavo je do nej zahľadený muž, keď dodržiava určité pravidlá .... Preto som sa rozhodla uviesť veci na pravú mieru a poskytnúť týmto ženám aj opačnú stranu mince.

Chce ju, ak sa za ňou na ulici otočí
Pomaly každá žena si pomyslí, že je pre takého muža neodolateľná, pretože jej venoval viac ako jeden pohľad. To určite musí niečo znamenať, keď sa za ňou obzeral a dokonca nejeden raz! Pravdou je, že taká žena netuší pravé mužove dôvody a nedá sa jednoznačne potvrdiť, že sa muž otáčal za ňou. Je dosť možné, že niekoho hľadal, mohol si ju s niekým pomýliť alebo bol zamyslený a v tom momente sa otočil. Je dosť možné, že s tým natiahnutým labutím krkom sa otáčal kvôli tomu, že niečo pohľadom zachytil a uprel na to svoj pohľad. A v tej chvíli sa práve stretol s pohľadom tej ženy.

Chce ju, ak sa na ňu usmeje
Nejeden mužský úsmev, ktorý je zmyselný, príťažlivý a živočíšny dokáže ženu dostať do kolien a prevrátiť jej život naruby. Ženy sú dosť všímavé a ak sa na nejakú z nich muž usmieva, pričom mu oči iskria zvedavosťou alebo záujmom, tak si často pomyslí, že ho určite zaujala. Avšak ani toto nie je svätým pravidlom, pretože niekedy sa muž usmieva práve preto, že má skvelú náladu alebo sa môže jednať o pozitívneho a veselého človeka, u ktorého nebýva zvykom sa mračiť. Tiež to môže znamenať, že ju chce povzbudiť alebo podporiť, pretože tá žena pôsobí ako kôpka nešťastia alebo ako rozzúrená víchrica. Takže fľašku šampanského nechajte zatiaľ v chladničke.

Chce ju, ak si od nej niečo požičia
Nájde sa muž, ktorý si od ženy požičia pero, zošiť, zapaľovač alebo príbor. Automaticky si pomyslí taká žena, že po nej horlivo túži, pretože chce vlastniť to čo má ona. A to je pre nejednu ženu intímna skúsenosť. Ani v tomto prípade sa nemusia dámy červenať od rozpakov a vyťahovať krajkované vejáre, pretože sa často o nič také vážne nejedná. Tomu mužovi môže byť jedno, od koho si požičia papier alebo nožničky, on to súrne potrebuje a nezohľadňuje či mu ich poskytne akási atraktívna blondínka alebo temperamentná červenovláska. Je dosť možné, že nikto na okolí nie je alebo sa mu nechce behať po celej chodbe, ulici či miestnosti a tak si tú vec zapožičia od niekoho, kto je najbližšie.

Chce ju, keď sa hlasno smeje
Je výrazne hlučný, je ho počuť až ku schodisku a hovorí ešte zvučnejšie, keď je v blízkosti konkrétna žena? To tiež ešte nemusí znamenať, že tú ženu by rád prehol o stôl a dostal sa pod jej sukňu. Môže sa len jednať o typ, ktorý rád na seba upozorňuje bez ohľadu na to, o koho sa jedná alebo je odjakživa centrom pozornosti. Možno jeho hlučnosť súvisí s náročnou robotou, kde je potrebné, aby mal prenikavý hlas alebo je to konfliktný typ, ktorý sa často háda alebo to môže byť prirodzená modulácia hlasu a on si ani neuvedomuje, že mu občas prepožičia leví rev.

Chce ju, keď koketuje s inou ženou
Určite sa mu tá žena musí páčiť, pretože sa od ucha k uchu usmieva pri druhej a sleduje po očku ako sa tvári tá prvá. Ak zachytí, že mu jeho reakcia prekáža a je jej nepríjemná, tak sa začne správať ešte okatejšie. Lenže ani toto nemusí byť pravým dôvodom, že muž po tej ,,neviditeľnej" žene skutočne túži. Možno v ňom prežíva malý Casanova, ktorý si rád zalaškuje s každou pôvabnou dámou alebo si plne môže užívať prítomnosť akejkoľvek ženy a je rád, keď môže byť v blízkosti žien. Môže to byť aj tým, že mu dotyčná dáma niečím prekáža a tak sa snaží o to, aby ju rozladil a pokazil jej dobrú náladu.

Chce ju, keď ju tajne pozoruje
Muž jej venoval zopár tajomných pohľadov. Vždy, keď sa na neho pozrie, on sa pozerá inde, ale inak cíti, ako jej vypaľuje do chrbta osudové znamenie. Tento dôkaz však tiež nesvedčí o tom, že by tento muž k žene musel zákonite niečo cítiť. Možno je iba zamyslený a pozerá sa rovnakým smerom a náhodne tým, kde sa pozerá aj tá žena. Alebo ho niečo môže trápiť, prípadne sa snaží vzbudiť pozornosť, lebo sa cíti osamelo, no nie zamilovane. Taktiež úlohu zohráva aj sila ženinej sugescie, ktorá niekedy dokáže vystreliť priam raketovou rýchlosťou.

Chce ju, keď jej robí napriek, ohovára ju
Už nás ako deti rodičia učili, že nemáme žalovať na svojich spolužiakov, ktorí nás v triede ťahajú za vlasy alebo nám berú desiatu, pretože nás tajne majú radi a chcú, aby sme si ich všimli. V tomto duchu vyrástlo veľmi veľa žien, ktoré sú viac ako presvedčené, že akékoľvek škriepenie, dohadovanie a prejav zlomyseľnosti súvisí práve s tým, že by ich tí muži chceli získať. Ani toto však nemusí byť úplne pravda. Niekedy sa stretnú dve rozdielne energie, ktoré sa vôbec nepriťahujú, no napriek tomu medzi nimi môže vzniknúť požiar, pretože si jednoducho nesadli a jeden druhému dokazujú, že má ten prvý navrch. Tiež to môže byť spôsobené tým, že sú si nesympatickí a vnímajú sa ako rivali a konkurenti.

Kašlite na domnienky, reči kamarátov, jednoducho sa spýtajte!
Stále vám vŕta hlavou, či ten chalan, ktorého stretávate, keď ráno bežíte po vás túži, keď sa vám pozerá na zadok? Nedá vám pokoja sused, ktorý si vás neustále premeriava, keď sa ocitnete v jeho blízkosti a využije akúkoľvek zámienku, aby s vami nadviazal kontakt? Rozčuľuje vás predstava, že váš kolega vás nonstop ohovára a pritom z vás nevie spustiť pohľad a cítite, ako sa jeho oči rozžiaria vždy keď sa stretnete? Darmo sa budete utápať predstavami a chlácholiť sa možnými víziami na perspektívny vzťah s tým, že už vopred na svoju hruď zavesíte ceduľku ,,Som nedostupná pre každého, koho nechcem!." Najjednoduchšie, ako zistíte, na čom ste je to, že sa priamo toho človeka opýtate. Žiadna odpoveď nikdy nebude tak objektívna ako práve tá, ktorá pochádza z úst toho, koho sa aj reálne týka. Takže zavrite všetky možné rubriky z rôznych ženských portálov, ktoré vás utvrdzujú v tom, že ste pre svoj idol sexy kosť a rovno sa obráťte na muža, s ktorým by ste radi zašli na pohárik.

Text: pb 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára