streda 11. marca 2020

Plachosť je out, nymfy vystúpte na svetlo (2017)

Foto: Kyria Photography (Fcb) 
Muži majú o ženách určité predstavy, ktoré hovoria o tom, akoby konkrétna žena mala vyzerať, akoby sa mala chovať a čo všetko by mala spĺňať. Ich fantázia siaha pomerne vysoko a práve preto sa neraz stáva, že sú často sklamaní zo ženy, ktorá sa nachádza po ich boku. Viacerí z nich sú presvedčení o tom, že by mala byť ich druhou polovičkou zodpovedná, spoľahlivá, krotká a seriózna dáma, ktorá vie presne čo má v daný okamih povedať a ktorú dokážu držať nakrátko. Lenže čo s takými ženami, pre ktoré vodidlo ešte nevymysleli a aj ten najdlhší povraz je im prikrátky!

Čoraz viac je takých, ktoré nedovolia svojim partnerom, aby ich spútali domácimi prácami a nedopustia, aby sa ich vernou priateľkou stala metla. Oni túžia po neobmedzenom priestore bez limitov a za žiadnych okolností sa nechcú uväzniť do spleti úkonov, ktoré z nich vykúzlia šedú myšku. Ich srdce túži po voľnosti a oni si vychutnávajú každú chvíľu, kedy môžu byť samé sebou - bláznivé a pojašené! Veľakrát je im to vyčítané, pretože sú často počastované, že sa chovajú ako malé dievčatá, ktoré nechcú stále dospieť. Ale oni sú spokojné s tým, aké sú, veselo do objektívu na fotoaparáte vyplazujú jazyk alebo lížu na verejnosti pestrofarebné lízatko!


Tieto ženy budia všeobecnú pozornosť a pohoršujú všetky cnostné dámy na okolí, ale im je to úplne jedno! S čistým svedomím robia zlú reputáciu ženám, ktoré majú prišpendlený zadok k šporáku a s nechuťou perú svojmu drahému každý víkend trenky. Nič ich len tak nerozhádže a plne si vychutnávajú všeobecnú pozornosť. Majú síce veľa neprajníkov, ktorí im neraz závidia ich nespútanosť, no oni sú natoľko odolné, že si z toho nič nerobia. Ich sloboda sa nedá ohraničiť mincami a oni sú si vedomé toho, že ich hodnota je príliš vysoká.

Muži sa s nimi stretnú viac než kedykoľvek predtým, pričom ich vnímajú ako neidentifikovateľný predmet, ktorého vlastnosti sa nedajú prečítať. Muž, ktorý nie je dostatočne otvorený také ženy sotva vie oceniť, pretože sa riadi akousi šablónou, ktorá dávno patrí do čias jeho prababičky.

Hravosť je ich druhým menom
Hovorí sa, že keď dieťa dospeje do určitého veku, prestanú ho baviť hračky a schová ich do skrine alebo pod posteľ. Lenže tieto ženy sú večne mladé a k svojmu životu potrebujú zábavu, zmysel pre humor, šialený životný štýl a robiť jednu neplechu za druhou! Často usadeného muža donútia k tomu, aby si vytrhal vlasy, no oni to nerobia naschvál, len dovolia živlom, aby im prepožičali svoju podobu. Nie je na tom nič zlé a muž, ktorý ich skutočne chápe, im to nebude vyčítať. Veľmi dobre totiž vie, že by sa z nich kvôli tomu mohli stať namosúrené xantipy, ktoré by mu urobili zo života hotové peklo!

Útočia nežne, no ich útok je vražedný
Nepatria k tým, ktoré by úmyselne niekoho chceli raniť, no vo svojej spontánnosti si niekedy neuvedomia, že môžu niekomu ublížiť alebo ho uraziť. Vďaka svojej bezprostrednosti a otvorenosti sa často stretávajú s tým, že ich zámer si ľudia zle vysvetlia a dokážu ich obviniť z akýchkoľvek zvráteností. Lenže nechať na človeku stopu je ich prirodzenosť a oni sa ani nemusia snažiť na seba upozorniť, pretože kvôli ich správaniu a vyžarovaniu si ich každý všimne. Milujú ten pocit, keď sú obletované a preto sa nesústredia len na jednu ružu, rovno sa rozhodnú vysadiť celý sad!

Nie je to vzhľadom, obliekaním, ale vyžarovaním
Na tieto typy žien môžete naraziť všade, či už je to v škole, v práci, na ulici, na oslave, na akcii, na výlete alebo na dovolenke. Všimnete si ich takmer okamžite a to ani nemusia mať dokonalú tvár a ideálne miery. Ich rozžiarené oči, ktoré v sebe odrážajú detskú zvedavosť ich prejav, ktorý pripomína malého huncúta, vám udrú do očí úž na prvom stretnutí. Keď taká žena bude stáť oproti vám, ihneď si uvedomíte, s kým máte dočinenia. Preto je dobré, aby ste sa ju nepokúšali nahnevať, pretože aj keď je pomerne neškodná, tak nie je dobré v nej roznietiť hnev. Vtedy sa vie zmeniť na kobru, ktorá nebude pozerať naľavo, napravo a bodne svojim jazykom každého, kto jej bude stáť v ceste

Túžia po skutočnej láske, hoci predstierajú opak
Aj oni sú len ženy, ktoré možno pôsobia navonok emancipovane, nezávisle a odmerane, no na druhej strane je to ich dokonalou zbraňou, ako sa obrniť pred sklamaním alebo neprijatím. Neustále sú porovnávané so ženami, ktoré sú poslušné, pokojné a vyrovnané a tak sa dostávajú do veľkej nevýhody, kde sa im neustále pripomína to, aký majú vek a, že už dávno mali vyrásť z potreby púšťať papierové žabky. Lenže oni si nedokážu pomôcť a ak sa naskytne príležitosť, kedy majú možnosť vystrčiť svoje špicaté rožky, tak sa toho chopia za každú cenu! No i napriek všetkému, je obrovskou vzácnosťou získať ich rubínové srdce, no kľúč od neho sa podarí ulúpiť len tomu mužovi, ktorý je dostatočne hravý a otvorený všetkému.

Text: pb 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára