piatok 6. marca 2020

Prečo si radšej vybrať mobil než chlapa (2017)

Foto: Kyria Photography (Fcb) 
Už pomaly nie je žena, ktorá by nemala malého a šikovného pomocníka, ktorý je akurát do ruky. Niekedy je tak dobrý, že ľahko dokáže konkurovať mužskému pohlaviu. Nielen, že je štýlový, ale má perfektný dizajn a skvelé telo! Stále čoraz viac dám v ňom nachádza zaľúbenie a chodí s ním prakticky kdekoľvek. On je s nimi za každých okolností a málokedy ho dokážu spustiť z očí. Ak sa tak stane, tak ho zvyčajne o chvíľu začnú hľadať, pretože bez neho si pripadajú stratené!

Tu sú nejaké tipy, prečo je vo viacerých prípadoch mobil lepší než chlap

1. Nič od nás nepotrebuje, to väčšinou my chceme niečo od neho
Nechce sa nám rozprávať, nemáme najlepšiu náladu, náš malý kamarát to vždy pochopí a nechá nás na pokoji. Vôbec mu nevadí, že sme ticho a upierame zrak do steny, bez toho, aby sme mu venovali pozornosť.

2. Pokiaľ si ho nenastavíme, tak nás nechá spať
Ak nie sú na stole raňajky alebo ak na sušiaku visia oprané veci, tak nás nikdy nebuzeruje za to, že nič nie je nachystané. Je mu prakticky jedno kedy sa zobudíme a dovolí nám sa vyspať do ružová každý jeden deň. Nič od nás neočakáva a nekladie nám žiadne podmienky.


3. Neprekvapí nás žiarlivými scénami
Ak sa večer zdržíme dlhšie v práci, na posedení, tak nás doma nespovedá a nevypytuje sa s kým sme boli a kde sme boli. Nezaujíma ho, že meškáme a je mu ukradnuté, či sme si nechali zaplatiť drink od pekného neznámeho.

4. Nikdy nám v ničom neodvráva
Ak máme odlišný názor, tak si nás vždy vypočuje. Neškriepi sa s nami a nemá chuť sa s nami hádať. Vôbec mu nevadí, ak tri hodiny telefonujeme so svojou kamarátkou alebo ak sa potulujeme po obchodných centrách.

5. Je mu jedno, ako vyzeráme
Naše vlasy pripomínajú atómovú bombu, oči máme po prehýrenej noci veľké ako lietajúce taniere a na nohách nám vyrastajú prvé chĺpky. No jemu na tom vôbec nezáleží! Môžeme vyzerať ako strigy, aj tak mu to bude ľahostajné. Nemusíme sa pred ním krášliť a pokojne môžeme po byte pobehovať celý deň aj nahé!

6. Nehrozí, že ujde za inou
Nemôže nám byť nikdy neverný. To veru nie je jeho silná stránka. Nemusíme sa v jeho prítomnosti obávať, že ho očarí sexy blondína, ktorá okolo neho prechádza v meste, ktorej je vidieť až do žalúdka. Na neho to žiadny dojem neurobí. Je nám vždy verný! To skôr my ho radi z času na čas podvedieme iným zariadeným.

7. Je nenáročný, nemusíme mu prať, žehliť, variť, kupovať
K životu potrebuje úplné minimum a prakticky, ak s ním nebudeme hádzať alebo ho nejakým spôsobom poškodzovať, tak nám vydrží celkom dlho. Vôbec nič k tomu, aby prežil nepotrebuje a nemá žiadne vysoké nároky.

8. Pri pobyte na toalete sa necítime hlúpo
V kúpeľni strávime nadštandardný čas, no nemusíme čeliť jeho spýtavému pohľadu, prečo nám to trvalo tak dlho. Dovolí nám tam byť aj niekoľko hodín, pričom nás nespovedá za akým účelom sme v nej zotrvávali.

9. Kamaráti ho zvyčajne nekritizujú
Naším najbližším nezáleží na tom, akú má veľkosť, farbu, prevedenie, značku, trvanlivosť a nemusíme si od nich vypočuť, kde sme mali oči, keď sme si ho vzali. Zvyknú ho prijať bez väčších výhrad.

10. Môžeme minúť všetky našetrené úspory
Zachce sa nám investovať do kabelky, prsteňu alebo nákladného parfumu, jemu je to jedno. Nebude nám nič vyčítať a ani od nás nebude chcieť vedieť dôvody nášho rozhodnutia. V tomto duchu si môžeme dopriať a vykúpiť celú predajňu!

11. Nehrozí, že sa nám čoskoro zunuje
Nevytáča nás do vývrtky, nezačne nám liezť na nervy a nemáme chuť mu tresnúť dvere pred nosom! V tomto smere sa nemusíme obávať, že by sme ho rýchlo opustili, ak si ho už obstaráme. A ak ho aj po čase vymeníme, vždy nám to odpustí.

Text: pb 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára