piatok 6. marca 2020

Princezné vyhnali zo zámku, nahradili ich ženy činu (2017)

Foto: Kyria Photography (Fcb) 
Nastala sezóna, kedy vám z tváre tečie pot a vy zúfalo hľadáte najbližší kút, do ktorého sa môžete ukryť. Vonku je čoraz teplejšie a to ešte ani zďaleka nie je rekordný čas, kedy sa vyhrievanie na slnku rovná úpalu alebo infarktu. Celý rok sa tešíte na to, kým sa konečne stiahnu mraky a nahradí ich jasná žiara a keď to nakoniec príde, tak sa idete zblázniť od toho dusna, ktoré na vás útočí zo všetkých strán.

Ženy sa v tomto období túžia opačnému pohlaviu zapáčiť a sú ochotné preto urobiť čokoľvek. Niektoré procedúry sú však menej bolestivé a nemusia pri nich toľko trpieť. A k tomu stačí jedna maličkosť - mať dobrú podprsenku. A to je pre určité ženy problém. Mala by im perfektne sedieť a ešte aj zvýrazniť ich ženskosť. Lenže niektoré z nás sa nemôžu pochváliť práve bujným poprsím a tak so zvedavosťou v očiach a netrpezlivou chôdzou sa pretláčame k regálom, kde je hľadaný zázračný liek. Niečo, vďaka čomu aj my môžeme vyzerať sexi, neodolateľne a vyzývavo. Už sa nemusíme hanbiť za malé výbežky v tričku a môžeme vytasiť v plnej paráde naše príťažlivé prsia! Na trhu je široká škála podprseniek všetkých druhov, farieb, vzorov, veľkostí či značiek. A niekde je práve tá, ktorá čaká iba na nás!


Okrem toho, že si na svoje prídu ženy, tak ani muži nijako nezaostávajú. S radosťou sa totiž v horúcich dňoch pokochajú zmyselným výstrihom, ktorý má na nich účinok, ako keby mali pred sebou lahodný dezert. Ale my im to v žiadnom prípade nemajme za zlé, veď ženské prsia sú predsa krásne a bol by hriech ich nevystavovať na obdiv. A ak ich máme pravé, tak môžeme byť maximálne spokojné! A preto by sme sa nemali hanbiť ich ukázať aj celému svetu.
Je niekoľko dôvodov, pre ktoré by sme svoje prsia rozhodne nemali skrývať a použiť kúzlo menom vystužená podprsenka! Je vhodná predovšetkým pre tie ženy, ktoré by chceli ukázať viac, než to, čo im nadelila príroda. Je to jednoduché. Aj my - tie menej obdarené sa chceme okoliu páčiť, ale najmä samé sebe! A keď sme so sebou spokojné, tak vyžarujeme pozitívne vlny na svoje okolie a vtedy nám tie prsia akoby narástli. Síce nie fyzicky, ale cítime sa fantasticky za akýchkoľvek okolností.

Prsia sú výsadou ženy
Prsia patria k žene, bez nich by nebola skutočnou ženou! Je úplne jedno, akú majú veľkosť, pretože všetky prsia sú prekrásne a ich nositeľky by ich mali s hrdosťou ukazovať! Tie, ktorých veľkosť siaha nad košík C, s tým určite nemajú žiadny problém, ale po tom istom túžia aj také ženy, ktoré sú majiteľkami tých najmenších podprseniek. A práve vďaka dobre vystuženej podprsenke môžu aj oni zažiť ten pocit, aké je to, keď na nich mužské oko spočinie pohľadom a vidí v nich sexi samice.

Žena, muž, každý si pochutná
Žena sa sama sebe potrebuje páčiť, to je jedna z najdôležitejších vecí. Ale súčasne chce byť atraktívna aj pre mužov. A s šikovným vrchným dielom sa jej podarí docieliť obidva ciele. Nielen, že si ju každý muž všimne, ale budú sa na ňu upierať pohľady závistlivých žien, ktoré zatúžia mať rovnaký poklad vo výstrihu, aký má ona. A pritom už vôbec nebude záležať na tom, či sú to pravé prsia alebo iba esteticky vymodelované podprsenkou.

Teplé dni v plnom prúde!
Rúžová, kvietkovaná, srdiečková .... je ich na výber toľko a každá žena má možnosť si vybrať akú len chce! Fantázii sa medze nekladú a vďaka jej rozhodnutiu sa môže ľahko stať plážovou kráľovnou. Už sa nemusí hanbiť vyjsť na ulicu s čučoriedkami pod tričkom. Teraz je to obdobie, kedy môže smelo ukazovať svoje nadelenie každému, kto okolo nej prejde. Bude vyzerať skvelo, všade kde sa zjaví! Vzbudí očakávanú pozornosť a začne sa cítiť sebavedomo.

Kvalitná push-up dokáže skutočné divy!
Môže ju získať každá žena, ktorá by si priala o nejaké to číslo alebo dve väčšie než má v skutočnosti. Je to doplnok, ktorý je moderný, cenovo dostupný, v obchodoch na prasknutie zaplnený, so zaujímavým motívom a stopercentným efektom. Je jedno, či sú jej prsia špicaté, okrúhle, ovisnuté, vďaka dobrej podprsenke získajú fantastický tvar, pekne sa vypnú a budú pôsobiť oveľa plnšie! A ona si bude môcť s chuťou kúpiť akýkoľvek žiadaný kúsok bez výčitiek svedomia. Je to rozumná investícia do krásy, tak by nemala váhať a nájsť si pre seba tú ,,pravú."

Nikto to v skutočnosti nerozozná
Aj keď má taká žena hlavu v smútku, že to v skutočnosti nie sú úplne jej prsia, je zbytočné, aby sa tým zapodievala. Zatiaľ sa čarovná palička z rozprávky o Popoluške nevynašla. No je tu osvedčený recept! Okrem partnera nikto nebude jej hrudník študovať. A ten predsa dobre vie, či sa nachádza na dotyčnej hrudi Gerlachovský štít alebo malý kopček na lúke. A ten to určite nebude riešiť, pretože ju miluje takú, aká sa narodila! No, určite jej z nosa neuhryzne, keď sa trošku navonok vylepší a rozhodne sa byť zmyselnejšia.

Push-up frčí všade, kde sa pozrieme!
S týmito kúzelnými podprsenkami sa stretávame pomaly častejšie než s Číňanmi z pouličných butikov, čo iba svedčí o tom, že mať takéto vrchné pradlo je stále trendové. Už ubehli nejaké roky dozadu, kedy sa stala táto bielizeň absolútnym hitom a stále sa teší popularite svojich spriaznených duší. Každá žena môže mať presne také, aké majú jej blízke kamarátky, susedky, kolegynky. A to, že nie sú tak úplne jej vlastné? To je iba detail, ktorý je v celkovej súvislosti nepodstatný. Hlavné je, že sa žena tak cíti krásne a preto ju tak ostatní aj budú vnímať. Môže zabudnúť na hanblivosť, oddať sa týmto dňom, s vystaveným hrudníkom.

Text: pb 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára