piatok 6. marca 2020

Svieža mladosť v objatí kurtizány (2017)

Foto: Kyria Photography (Fcb)  
Čoraz častejšie sa stretávame s mužmi, ktorí majú staršiu priateľku od seba. V tomto prípade, ale nemám na mysli pár rokov, ale hneď niekoľko storočí. Síce je to prehnaná informácia, no pri niektorých pároch až pravdivá. Určite vás už napadlo, čo v skutočnosti zapríčiňuje, že sa mladší muž pokúsi nadviazať kontakt s oveľa staršou ženou a neváha pozvať na rande bývalú spolužiačku svojej mami.

Akoby boli takí muži nimi silno priťahovaní a nedokázali tomu zabrániť. Sú bezmocní voči ich čaru osobnosti a nevedia sa oslobodiť. Hoci na ich adresu niekto niekoľkokrát za deň utrúsi nevhodnú poznámku, tak i napriek tomu sa títo muži neboja otvorene priznať, že cítia sympatie k postaršej žene. Ich hlavným dôvodom nemusí byť vždy vidina majetku, ako to býva u mladších žien, ktoré sa stanú príveskom milých, no solventných seniorov.


Ak sa už taký muž pustí do vzťahu zo staršou ženou, tak sa za tým vždy niečo skrýva. Niekedy tomu jednoducho nerozumieme, pretože sme buď taký vzťah nezažili alebo si nevieme predstaviť, že by sme sa túlili k človeku, ktorý by nám mohol byť mamou alebo otcom. No sú páry, ktoré sú s tým uzrozumené a z nemiestnych poznámok na svoju adresu si nič nerobia.

Ak muž vyhľadá podstatne staršiu ženu, môžu ho k tomu viesť viaceré dôvody

Hľadá v nej lásku mami, ktorú nepoznal
Ak chlapec v detstve vyrastá bez mami, tak je dosť možné, že mu ten cit začne v dospelosti chýbať. Nikdy nepoznal jej objatie, nehu, náklonnosť a preto sa to časom prejaví aj na jeho potrebách. Hoci ho priťahujú mladé dievčatá, ktorým tiež nie je ľahostajný, viac ako flirtovanie by od neho márne čakali. Vo vzťahu potrebuje istotu, stabilnosť, bezpečie, ochranu alebo pocit, že mu na niekom záleží! A v dohľadne je zrelá, no stále zachovaná žena, ktorá je už dlhšie bez partnera a ktorá ho neuveriteľne priťahuje. Osudom pokúšaný muž náhle pocíti, že len táto žena by ho dokázala urobiť dokonale šťastným!

Zrelá krása pripomína rozkvitnutú čerešňu
Žena v strednom veku vie byť očarujúca, pretože jej vyzretý pôvab je poprášený eleganciou a šarmom. Väčšinou sa vie správne obliecť, chovať distingvovane a náuka o slušnom správaní jej nie je cudzia. Je vždy sama sebou a nemá strach z prehry a zo zlyhania. Býva uvedomelá, rozvážna a samostatná. Nebojí sa otvorene rozprávať o svojich citoch a o budúcnosti. Pri takejto žene sa nemusí muž obávať, že bude meniť názory ako meteorológovia svoje prognózy. Mladšiemu mužovi ponúka serióznosť a pohodlnosť.

Sexuálne harašenie je na inej úrovni
Zatiaľ čo mladé dievčatá často nevedia čo vo vzťahu očakávajú, sú nestále ako jesenné listy a vedia ľahko presedlať na iné sedlo ako neuspokojená kobyla, tak tie, čo im ťahá na štyridsať sú už väčšinou ustálené a presne vedia, čo od života čakajú. Sex s nimi nebýva nudný, majú toho už veľa prežitého a to čo žiadajú, vedia aj samé odovzdať. Keďže majú už určitý vek, tak sa pri nich mladší muži nemusia obávať, že by im boli neverné alebo by im zahýbali. Takýto muž má u nich väčšiu podporu a istotu.

Už nie sú niektoré témy ,,tabu"
Muž má schopnosť sa porozprávať s takouto ženou o všetkom, čo ho napadne. Nemusí sa hanbiť pred ňou hovoriť o svojich citoch, potrebách, záľubách, túžbach, o plánovaných deťoch, ale aj o spoločnej budúcnosti. Staršia žena dokonale rozumie jeho požiadavkám a vie sa správne naladiť, aby bola pre neho oporou a bútľavou vŕbou. Pri nej sa nemusí strachovať, že by ho neprijala, keby prestal na javisku žonglovať a prišiel by o záujem publika. Táto žena ho berie takého aký je, nič mu nevnucuje, do ničoho ho netlačí, ani mu nič nezakazuje. Nezvykne byť extrémne žiarlivá a snaží sa na vec pozerať s nadhľadom. Muž pri nej nemá pocit, že sa zachvíľu udusí od nedostatku kyslíku, pretože mu je stále za pätami.

Žiarlivé scény a výlevy sú minulosťou!
Pri staršej žene je oveľa menšia pravdepodobnosť, že vybuchne, ak nájde v jeho mobile neškodnú správu od bývalej priateľky alebo od sympatickej kamarátky. Taktiež môže zabudnúť na to, že bude musieť pravidelne dokupovať nový riad, lebo mu ho nikto nebude od zúrivosti hádzať na hlavu. S veľkou pravdepodobnosťou si oddýchne od špiónstva, nakoľko mu jeho druhá polovička nebude vkladať do kvetináča skrytú kameru.

Hanba vyjsť s ňou na verejnosť ide bokom
Pri niektorých mladých dievčatách sa muž s nimi bojí vyjsť na ulicu, pretože vyzerajú ako keby sa vrátili z cirkusu. No staršia žena sa dokonale pozná, presne vie, čo jej pristane a v čom vynikne jej vyspelá krása. Nech ide kdekoľvek, tak sa vie vždy dokonale obliecť a zladiť na každú príležitosť. V jej prípade nehrozí žiadne faux pas a ona je dokonalým a skúmavým majstrom svojho tela. Tam, kde sa zjaví sa na ňu upierajú všetky obdivné pohľady a právom je považovaná za ,,klenot každej spoločenskej udalosti."

Text: pb 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára