utorok 10. marca 2020

Keď sa chlap otočí, dáme očko ,,omylom“ odbočí (2018)

Foto: Kyria Photography 
Žena bola odjakživa považovaná za krehké a jemné stvorenie. Bola to vždy ona, ktorá poznala základy slušného správania, ktorá vedela odhadnúť mieru súdnosti a ktorá mala nadhľad nad každou situáciou. Lenže doba pokročila a nežnejšia polovička opačného pohlavia bola nútená sa zaobaliť do hrubšej vrstvy osobnosti, aby prežila.

Dnes už sa málokedy stretneme so ženou, ktorá cudne klope zrak do zeme alebo ktorá vystupuje ako dáma v každom ohľade. Novodobé ženy sú neraz divoké, emancipované odvážne, zmyselné, priamočiare, priebojné a uvažujú strategicky. Ešte stále sa medzi nami nachádzajú ohľaduplní muži, ktorí chcú veriť, že ich princezné niekde blúdia týmto svetom a sú pripravené im odovzdať nepošpinené lono plné utajenej krásy. Trpezlivo čakajú na ich znamenie, ktoré im signalizuje, že nastal čas ich zachrániť.


Živia v sebe túto ilúziu a tak sú skalopevne presvedčení o ženskej nezištnosti a láskavosti, až je pre nich ťažké si pripustiť, že aj ženy sú len z mäsa a kosti. Dnes už sú ženy tak prešpekulované, až neraz vyčítajú mužom to, čoho sa samé dopúšťajú, len o tom nevedia alebo si to nechcú priznať.

Predstavujem Vám ,,top prešľapy," ktoré sú totožné s tými mužskými. Tak dámy nebuďte pokrytecké a vyjdite s farbou von

Bujné poprsie nenechá nikoho chladným

Ruku na srdce! Takmer každá žena si všimne, ak oči jej partnera zablúdia do hlbokého výstrihu a o to viac, ak sa jedná o cudzie poprsie! Sme schopné ho zaplaviť toľkými žiarlivými výčitkami a scénami, ktorými dokážeme dokonale napodobniť autentický scenár z dramatického filmu. Niekedy zájdeme až do takých krajností, kedy sa celé týždne so svojou polovičkou nerozprávame a na ktorú zazeráme ako vyhladnuté líšky. A pritom muži v tomto smere nie sú žiadni vinníci, pretože sa riadia len svojou prirodzenosťou a inštinktom, ktorý im našepkáva ,,táto korisť by stála za hriech." Už odnepamäti to boli lovci, ktorí dobýjali nielen pevnosti, ale aj ženské srdcia.

A hoci máloktorý muž o tom vôbec tuší, tak aj tá navonok ,,zlostná žena", ktorá sa cíti hlboko urazená za to, že si jej partner dovolil pokochať peknými prsiami sa neraz zastaví pohľadom do ženského výstrihu. Dokonca to robí častejšie než muži, aj keď jej zámer vo väčšine prípadoch nie je rovnaký. Motívy môžu byť rôzne, niekedy je to závisť, inokedy obdiv.

Alkoholickými radovánkami sa nepýšia len chlapi

Každú ženu vyplaší predstava, ak by sa jej mal prihovoriť opitý chlap, ktorý sa ledva udrží na nohách a z ktorého je cítiť týždňová brandy. Záujem takéhoto muža v nej vyvoláva nepríjemnú triašku a ona sa snaží za každú cenu svojho neodbytného ctiteľa, ktorý rád flirtuje s pitím zbaviť. Dáva mu vždy dostatočne pocítiť, že jej nie je hodný a ona nemá chuť sa ním zapodievať.

V dnešnej dobe už nie je žiadnou raritou, ak má žena v ruke pohárik vína alebo cigaretu. Často sa dokonca stáva, že práve ženy ovládajú svet alkoholického opojenia, kde ani jedna fľaška nezostane prázdna. Sú schopné sa dostať do veselej nálady pomerne rýchlo a niekedy tromfnúť v pití aj samotných mužov. Koľko mladých žien sa vie opiť tak intenzívne, až si neuvedomujú svoje konanie a sú schopné nadvihnúť sukňu už po pár pohároch lahodného aperitívu. A v tom prípade sa už ťažko dá povedať, že iba žena pozná hranice a vie sa dokonale ovládať za každých okolností.

Pri vulgarizmoch sa nečervená väčšina ženskej populácie

Je len málo žien, ktorým by muž, ktorý nadáva ako posledný drevorubač na statku prišiel atraktívny. Takýto typ muža ženy odpudzuje, príde im hrubý, neohrabaný a obmedzený. Nechcú sa pri ňom zdržiavať viac než je nutné a nemajú dôvod vyhľadávať jeho prítomnosť. Svojim správaním ženu dokáže uraziť, ponížiť a ona sa pri ňom nedokáže uvoľniť a byť sama sebou. Často sa cíti byť dotknutá a ranená jeho prístupom.

A pritom je tak veľa navonok ,,kultivovaných" žien, ktoré by sa mohli stať kráľovnami expresívnych vyjadrení obalených do nadávok, až by sa pri nich nejeden slušný chlap musel začervenať. Avšak len pár žien si vie pripustiť, že ženy nie sú žiadne svätice a aj oni si radi zanadávajú a je im úplne jedno, čo si kto o tom pomyslí. Veľakrát sú to práve oni, ktoré vedia byť tak neotesané, až sa stávajú dokonalou kópiou dievčat treťotriednych krčiem.

Náboj erotiky ovládne každú myseľ i telo bez rozdielu

Pre viacero žien je neprípustné, aby ich partner pozeral filmy s nemravným motívom. Ak sa muž žene prizná s týmto svojim prehreškom, tak ona ho zvykne spražiť nahnevaným pohľadom a označí ho za zvrhlíka. Nepáči sa jej predstava, že niekto s kým ona prežíva intímne chvíle fantazíruje pri obnaženej žene, ktorá v ňom vyvoláva tie najrozmanitejšie potreby. Žena zvykne vyčítať mužovi, že pre neho nie je dosť príťažlivá, že ju týmto spôsobom zhadzuje a nepriamo podvádza.

Možno sa ženy zvyknú tváriť ako naivné dievčatá, pre ktoré je sex tabu, ale v skutočnosti si aj oni radi pozrú zakázané scény a ich predstavy pri týchto filmoch nie sú o nič menej divoké než v prípade mužov. Len to pred nimi vedia dokonale skrývať a vystupovať tajomne.

Explózia flirtov je bez hraníc

Ani jednej žene sa nepáči, ak na ňu jej partner kašle a koketuje so svojou kamarátkou, kolegyňou, susedou či šéfkou. Nedajbože, ak je jej sokyňa vo vzťahu ešte aj krajšia, zmyselnejšia a zaujímavejšia! Hoci tomu mužovi o nič nejde a ani si nič vážne nepripúšťa, tak ona za tým vidí oveľa viac! Je na neho nahnevaná a dáva mu to patrične pocítiť, pričom neprestáva prebodávať pohľadom svoju rivalku.

Žena je známa tým, že dokáže v priebehu pár sekúnd použiť všetky zbrane a svoju nič netušiacu obeť dostať tam, kde sa jej zažiada. Neštíti sa akýchkoľvek útokov a je odhodlaná splniť svoju úlohu a uspieť. Flirtovanie je pre ňu takmer hračkou, považuje ho prirodzené a niekedy je to z jej strany nevedomá činnosť. A tak od muža očakáva, že sa jej nebude vyhrážať rozchodom, ak ju náhodou pristihne, ako sa nevie odpútať od svojho šarmantného bývalého a ich štebotanie sa rozlieha celým okolím.

Nerobme to, čo nechceme, aby sa nám vrátilo!

Je jednoduché niekoho kritizovať za jeho činy, ale priznať si svoju chybu, už tak ľahké nie je. Partner nie je otrok, ktorý by mal plniť každý náš rozkaz a nie je to ani Džín z Aladinovej lampy, ktorý je schopný nám vyplniť tajné želanie. Je to cítiaca bytosť, ktorá má svoje potreby, nálady, túžby, ale aj trápenia.

Nikto nie je dokonalý, no ak nechceme, aby nám niekto robil napriek, tak sa toho vyvarujme aj my. Nesprávajme sa ako legendárne panny a priznajme si, že aj my máme svoje neresti, pri ktorých čakáme, že ich naši drahí partneri prehltnú so zatvorenými ústami.

Pokiaľ sa my ženy vo vzťahu budeme správať vzorne a ideálne, potom máme právo riešiť nedostatky našich partnerov a sypať im popol na hlavu. Každý vzťah je o kompromisoch, tolerancii a aktívnej komunikácií. No, ak začneme stavať vysoké mury, tak sa nemôžeme čudovať, že sa nevieme dostať na druhu stranu.

Text: pb 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára