streda 11. marca 2020

Panna verzus skúsená žena (2017)

Foto: Kyria Photography (Fcb) 
Sú to ženy, no jedna od druhej sa líšia ako deň a noc. Zatiaľ čo jedna z nich nemá ani potuchy o skutočnej rozkoši, tá druhá by o nej mohla písať ľúbostné príbehy. I napriek tomu, že ich spoločnosť zvykne členiť, tak obidve sú len z mäsa a krvi. Ani jedna nie je viac, ako tá druhá, hoci pestrosťou vzťahov sú neporovnateľne rozdielne.

Každá žena sa v dnešnej dobe snaží o to, aby o nevinnosť prišla čím najskôr, pretože sa jej nechce naplnený ruksak nosiť na chrbte po dvadsiatke. Sú samozrejme aj také ženy, ktoré sú zdržanlivé a radšej sa rozhodnú počkať, ako keby sa mali unáhliť, hoci ich vek už dávno prekročil únosnú mieru. Žena, ktorá mala viacero vzťahov sa pozerá na svet reálnymi očami, no neskúsená žena sníva o romantickej láske na celý život.


Muži sa vo svojom živote stretávajú s viacerými typmi žien, medzi ktorými sa nájdu obidve spomínané kategórie. Podobne, ako aj ženy, tak aj oni sú rozmanití ako vtáčie perie a to čo vyhovuje jednému, nemusí vyhovovať druhému. Nejeden muž pohŕda pannou, pretože sa mu už nechce vracať späť do školy, kde sa naučil všetko čo potrebuje vedieť. Podaktorí muži zase milujú vôňu novoty a chcú cítiť, že v ich kráske nikto pred nimi nebol.

Nedá sa jednoznačne povedať, ktorá žena je na tom lepšie, pretože ich používatelia sú rôznorodí. V zopár textových ukážkach sa dozvieme, ako vnímajú muži ženy, ktoré už toho majú viac za sebou a ako tie, ktoré videli sexuálnu scénu akurát tak vo filme.

Skúsená žena a panna v posteli
Práve v posteli sa odohráva to skutočné divadlo, kde si páry vzájomné skúšajú rôzne úlohy a s nimi spojené všetky možné prevlečenia. Muž je zvyknutý dobývať svoju dámu rôznymi hrami, postupmi, ktoré vedú až samotnému aktu. Niektorí z nich požadujú, aby mala žena dostatočné skúsenosti a aby pri nej nemali pocit, že pri nich leží plyšový dráčik. Ak je žena skúsená, tak u týchto mužov má vyhraté, pretože ich vie dokonale potešiť.

Nevinná žena, ktorá ešte nemala žiadny poriadny vzťah je na tom v tomto smere horšie, pretože ona ani len netuší, čo v skutočnosti muž od nej očakáva. No, labužníci nových receptov, ktoré pred nimi takmer nikto neochutnal sa určite radi zhostia úlohy priviesť svoju dámu k vrcholu, aj napriek jej nemotornosti, neobratnosti a neskúsenosti.

Skúsená žena a panna vo vzťahu
Každý vzťah by mal byť založený na určitých princípoch, ktoré dokopy tvoria celok spoločenských, etických a sociálnych prvkov. Často sa stáva, že vo vzťahu vládne napätie, stres, neistota a nedôvera, čo sa odráža aj na medziľudských vzťahoch. Určití muži si myslia, že od skúsenej ženy sa dá očakávať, že má už zabehnuté metódy, praktiky, ktoré jej vyhovujú a tak sa u nej nemusí báť žiadneho prekvapenia.

U tých menej skúsených je dosť možné, že sa budú prejavovať nečitateľne a nepredvídateľne. Žena, ktorá mala viacero vzťahov má už nejakú predstavu o partnerskom fungovaní, no nevinná žena ani len netuší, ako taký vzťah vyzerá a musí si zvykať od základov na niečo, čo ešte nikdy nezažila. Niekedy sa práve tie neskúsené ženy javia ako nestále, pretože nikdy pri nich muž nevie, či sa na druhý deň nebudú usilovať zistiť, aké by to bolo s niekým iným.

Skúsená žena a panna v živote
Niektorí muži sú presvedčení o tom, že čím neskôr získa človek vodičský preukaz, tým ťažšie sa mu bude učiť šoférovať. Všetko je o sile zvyku a ak si človek na niečo navykne, tak sa toho nerád vzdáva. Je to ako s mliečnou čokoládou, tak výborne chutí a horká príchuť tej tmavej na jeho jazyku spôsobí, že zatúži po tej, čo mal predtým. Niekedy to tak býva vo vzťahoch, kde sa človek už usadí v nejakom komforte a už sa mu nechce sťahovať do iného hniezda. Našiel to čo potrebuje a viac už nemá potrebu po niečom novom pátrať.

Na druhej strane sú aj takí muži, ktorí odmietajú veci z bazáru a sú presvedčení o tom, že nie je nad novú limuzínu. Neuspokoja sa len s ochutnávkou, požadujú kompletne celý zákusok. Týmto mužom nevadí, ak žena nie je skúsená, pretože vedia, že každý skúsený jazdec musel vyskúšať viacero oprát, kým zistil, ktoré mu naozaj vyhovujú. Berú to ako výzvu a radi sa stanú lektormi, učiteľmi svojej vyvolenej.

Voľba medzi silnou kávou a jemným Latte
Muž má neraz dilemu, ktorá z týchto dvoch žien by sa ku nemu viac hodila. Zvažuje možnosti medzi odskúšaným Ferrarim alebo medzi celkom novučkou Daciou. Medzi jednou, ale aj druhou stranou vníma pozitíva, ale aj negatíva, čiže niekedy je na vážkach, pre ktorú sa rozhodnúť. Lenže žena nie je automat, ktorý vydáva peniaze na počkanie, ale živá a krehká bytosť, ktorá vie byť mimoriadne citlivá, náladová, ale aj milujúca.

Preto by si muž mal uvedomiť, že je úplne jedno, či začne používať korenie, ktoré pozná alebo sa rozhodne pre orientálnu a neznámu príchuť, pretože každému človeku vyhovuje niečo iné. Každá žena je schopná obrovskej nehy, lásky i vášne, pokiaľ nájde v mužovi dôvod, pre ktorý má jej život zmysel. A tak vôbec nezáleží na tom, či sa o jej sexuálnej zručnosti dozvedeli viacerí alebo ani jeden. Veď, ako sa hovorí, každý vzťah začína nepopísaným listom.

Text: pb 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára