streda 11. marca 2020

Poznajme skutočného muža (2017)

Foto: Kyria Photography (Fcb) 
Nejednej žene sa podlomia kolená, keď sa pred ňou zjaví pán dokonalý. Prejde okolo nej s tajomným pohľadom, v elegantnej košeli so zmyselnou vôňou a ona v tej chvíli zatúži vedieť o tom cudzincovi celý jeho príbeh. V dnešnej dobe sú ženy pomerne náročné a myslia si, že si zaslúžia len to najlepšie a najkvalitnejšie. Majú rôzne predstavy o ideálnom mužovi a sú presvedčené o tom, že takým mužom nemôže byť každý okoloidúci.

Práve preto sa často stáva, že muži, ktorí sú výnimoční a originálni sa dostávajú do úzadia a nedostáva sa im žiadnych komplimentov. Aj oni by chceli byť obletovaní a túžia potom, aby sa okolo nich taktiež ženy krútili, avšak je to márne. Muži s tvárou polobohov, ktorých zovňajšok pripomína filmových hrdinov ich vždy zatienia a oni už nemajú šancu získať svoju vyvolenú.


Títo muži si začnú namýšľať, že nie sú žiadaní a chcení a niekedy kvôli tomu prepadnú depresiám alebo pocitom menejcennosti. Bytostne cítia, že nespĺňajú žiadny stanovený ideál, ktorým by vyplnili voľné políčka ako na mliečnej čokoláde svojej dáme. A pritom sú to práve oni, ktorí dokážu spôsobiť príjemný vietor a priniesť nečakané prekvapenie.

Konzervatívne dámy majú strach si niekedy pripustiť takých mužov k telu, ale v okamihu, kedy to urobia, zabudnú na uhladených finančníkov a ochotne sa vrhnú do náručia neskrotnému mužovi, ktorý sa ponáša na škótskeho horala.
Muža robí skutočným mužom celkové vystupovanie, jeho prejav, charakter a nie to ako vyzerá, ako sa oblieka a o čo sa zaujíma.

Dlhé vlasy už dávno nehovoria len o ženskej vizitke
Ak má žena dlhé vlasy, tak na nej zvyknú spočinúť obdivné pohľady okolia. U ženy sa to niekedy až vyžaduje, pričom sa spoločnosť neraz búri proti krátkemu strihu. Avšak sú muži, ktorí nedajú na svoje dlhé vlasy dopustiť, nejeden krát tromfnú svojou hustotou a objemom i samotnú ženu a o svoj poklad sa pravidelne starajú. Neraz sa stretávajú s útočnými pohľadmi, ktoré po nich úsmevne prechádzajú alebo taktiež môžu čeliť terčom verejného výsmechu. Sú ženy, ktoré neprestanú tvrdiť, že je neprijateľné, aby mal muž dlhé vlasy. Lenže tie sa oberajú o prítomnosť výnimočných mužov, pretože im nedajú šancu, aby sa z lariev vykľuli krásne motýle.

Strapatá štica a nedbalosť im prepožičiava chlapčenský vzhľad
Veľa mužov svoju korunu krásy zvykne krotiť a sťahuje si ju do maximálnej možnej miery, aby pôsobili civilizovane a kultivovane. Nemálo peňazí sú ochotní minúť na rôzne kozmetické prípravky, ktoré dokonale pokoria ich bujnú hrivu, ktorá túži ísť vlastnou existenciou. Sú ženy, ktorým sa na mužoch páči, ak sa vedia upraviť a ak majú svoju frizúru dokonale učesanú bez jediného postávajúceho vlasu. A pritom nie je nič vzrušujúcejšie než muž, ktorého vlasy vlajú vetrom a vďaka tomu nadobúdajú strapatú imidž. Takí muži na ostatných budia dojem neohrozených bojovníkov, ktorí však v skrytu svojej duše hľadajú pravú lásku.

Rúžová farba im dodáva sexappeal a hravosť
Ešte pred rokmi sa podaktoré ženy pozastavovali nad tým, ako si nejaký muž na seba môže dať rúžovú farbu. Tento odtieň zaradili striktne medzi ženský a odmietali o tom akokoľvek diskutovať. Ich mienku im nedokázal nikto vyvrátiť a tak si muži obľubujúci túto farbu museli na svoju adresu vypočuť nemiestne poznámky, ktoré narážali na ich skutočnú orientáciu. A pritom títo muži boli maximálne uzrozumení s tým, čo chceli, len niektoré amatérky si do nich radi rypli, aby im dali najavo, aký je neprirodzený ich prejav. Ruku na srdce, dámy. Muž, ktorý má na sebe rúžovú, respektíve lososovú farbu je neskutočne príťažlivý!

Tetovania, piercingy či iné ozdoby z nich robia drsných romantikov
Vaši rodičia žili v časoch, kedy bolo takmer neprípustné, aby sa muži pýšili cudzím perím v podobe rôznych dekorácií na svojej koži. No, dnes sa z toho stal obrovský biznis a viacerí z nich sa krášlia práve týmto spôsobom. Podaktorým ženám prídu takíto muži nedistingvovaní, neslušní alebo nezdvorilí a kvôli tomu nedokážu nahliadnuť pod ich výstredný vonkajšok. Ak sa niekto dá tetovať, väčšinou sa rozhodne pre motív, s ktorým je vnútorne stotožnený a ktorý o jeho osobnosti veľa dokáže povedať. Je to akoby ich pečiatka, ktorú im vyryl na telo sám osud. Aj takí muži vedia neskonalo milovať a oddať sa osobe, na ktorej im záleží.

Empatia voči okoliu je mimoriadne príťažlivá vlastnosť
Už to je akoby oddávna tak zakódované, že žena má právo sa rozcítiť, ale muž musí byť pevný ako kameň. Z toho vyplýva, že taký muž nemá právo sa rozplakať pri filme alebo prejaviť svoju slabosť medzi ľuďmi. Muži sú považovaní za lovcov, dobyvateľov a preto sa od nich očakáva, že budú nemilosrdní, neľútostní a tvrdí. Pravdou však je, že je neuveriteľne milé, ak muž dokáže prejaviť svoje pocity dokorán a ak vyroní sem tam aj nejakú slzičku. Tým dokazuje, že mu srdce bije na správnom mieste a on ako skutočný hrdina nemá problém nastoliť spravodlivosť tam, kde vládne len strach a bolesť.

Láska k prírode, zvieratám je mocné afrodiziakum pre nejednu ženu
Hoci sa od muža očakáva, že bude nepoddajný a tvrdý ako žula, tak v skutočnosti to nie je celkom pravda. Sú ženy, ktorým sa mimoriadne páči a príde im nesmierne príťažlivé, ak sa chlap zohne k papieriku na zemi a zahodí ho do koša alebo ak nemá problém pomôcť nevládnemu psíkovi na ulici. Muž, ktorý dokáže prejaviť lásku k bezbrannému tvorovi je pre hocijakú ženu skutočným Bohom! Takýto muž o sebe veľa prezrádza, dokonca aj to, ako sa bude správať k spoločným deťom a čo vlastne môže žena vo vzájomnom spolunažívaní od neho očakávať. Takže dámy, zabudnite na grobianov, ktorí hádžu špaky do bazénu, upriamte pozornosť na mužov, ktorí do neho skočia, aby ho mohli vyčistiť.

Mierna neohrabanosť a ostýchavý prejav pôsobí rozkošne
Chytáte sa za hlavu pri predstave, že by ste chodili s chlapom, ktorému všetko dlho trvá a musíte čakať niekoľko minút, kým vám objedná obed alebo vás pozve na romantické rande pod hviezdami. Máte pocit, že muži, ktorí sa nevedia hneď vyjadriť a ktorým sa ťažko rozpráva o svojich citoch sú nepoužiteľní a radšej si vyberiete takých, ktorí vám nemajú problém položiť k nohám truhlica plnú mincí po prvom telefonáte. I napriek tomu, že s týmito mužmi musí mať človek istú trpezlivosť, tak by ste im predsa len mali dať šancu. Sú ako malé šteniatka, ktoré sa dívajú cez mreže s túžobným pohľadom nájsť svoju majiteľku. V skutočnosti sa v ich vnútri ukrýva osamelé srdce, ktoré túži taktiež niekoho milovať.

Text: pb

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára